Schrijf je in voor Kilometers voor Kansen

Goed dat je er bent! Op deze website kun je je inschrijven voor Kilometers voor Kansen. Dit is hoe het werkt:

  1. Maak gratis jouw actiepagina aan op deze website.

  2. Kies één van de vier doelafstanden die symbool staat voor een (deel van de) reis die een vluchteling ook moet afleggen. Je kunt ook je eigen doelafstand bepalen.

  3. Start moving! Leg jouw kilometers af in de maand september. Hoe? Dat mag je zelf weten. Fietsen met je vrienden, skeeleren of wandelen met de hond. Het is aan jou!

  4. Vraag je vienden en familie om jou te sponsoren. Op je actiepagina kun je updates delen en laten zien hoe ver je al bent.


Schrijf je snel in en zet 'm op!

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
  View all
21/09/2020 | 11:12

Rode Kruis levert hulpgoederen voor getroffenen brand Moria

11-9-2020 Het Rode Kruis heeft een noodhulpteam en 6.500 kilo aan hulpgoederen naar Lesbos verscheept om de getroffenen van de brand in vluchtelingenkamp Moria te helpen. De hulpgoederen, zoals dekens, water en toiletspullen, zijn vanochtend aangekomen op het eiland. Op Lesbos leven duizenden mensen momenteel zonder een dak boven het hoofd. Het Rode Kruis wil dat ze op een veilige plek worden opgevangen.  Lees hier het hele nieuwsbericht
25/09/2020
21:53
View all